top of page
Sheradiates-10.jpg

About Me.

Mijn naam is Kim en mijn  passie voor creatie, mooi beeld, verhalen en een hopeloos romantisch karakter vormen de basis van mijn bedrijf. Alles in mij hunkert naar verbinding en delen van verhalen en liefdevolle momenten. Het fotograferen van vrouwen brengt al deze passies samen. This is why I love what I do everyday. 

"We connect by sharing our stories"

Het was in de zomer van 2019 dat ik ervaarde wat mijn fotografie daadwerkelijk betekent voor de vrouwen die voor mijn lens verschijnen. Voor die tijd hielp ik vrouwen aan krachtige beelden voor hun bedrijf. Maar na een prachtige shoot op een perfecte zomeravond, it hit me. Het gaat veel verder dan het letterlijk zichtbaar maken van jezelf voor je bedrijf. Het gaat verder dan een mooi plaatje als herinnering voor later. Het gaat des te meer om het 'ownen' van jezelf en waar je nu bent in jouw leven. Op dat moment besloot ik om niet langer te gaan voor de niche als brandingfotograaf. Het is meer dan dat. Nee, mijn niche is empowerment. Dit is namelijk wat jij gaat ervaren wanneer wij samen shooten. 

Je zult met zachtere ogen naar jezelf kijken wanneer jij jouw foto's in handen hebt. Dat stuk empowerment is onbetaalbaar en maakt een shoot een ervaring om nooit te vergeten.

I call it MAGIC. 

De verhalen van de krachtige vrouwen die ik mag ontmoeten tijdens mijn werk als fotograaf zijn stuk voor stuk prachtig en uniek, maar vaak ook kwetsbaar. Want trust me, de meeste vrouwen zijn knetterhard voor zichzelf. Nog nooit hoorde ik vrouwen zichzelf zo klein maken. Zichzelf vertellend wat ze allemaal niet mooi vinden aan zichzelf of dat ze hun doelen toch nooit zullen bereiken. Zich ongemakkelijk voelend in hun lijf. Alsof we zijn vergeten hoe het is om ok te zijn met jezelf. Alsof we niet weten hoe het is om in het licht te staan en die shine te pakken.

 

Ook ik heb lange tijd gezocht naar empowerment. Naar een gevoel van kracht om helemaal in mijn potentie te stappen. Fotografie heeft mij hier onzettend in geholpen.  Het gevoel om letterlijk en figuurlijk zichtbaar te zijn is spannend, maar het gevoel van trots en acceptatie is onbeschrijfelijk en moeilijk te bevatten wanneer je dit nog nooit hebt ervaren. Iets doen wat je spannend vind omdat het uit je comfortzone is, geeft een boost aan zelfvertrouwen.  Het is bevrijdend, of zelfs helend, om je eigen oordelen los te kunnen laten bij het zien van de foto's na de shoot. Exact dit gun ik jou ook.

Why women?

Het zal je niet verbazen dat ik houd van het fotograferen van vrouwen. Ik houd van de Queens die weten wat ze waard zijn en dit ownen. Ik houd van de bold female entrepreneurs die deze wereld mooier maken met hun talenten. Op hun eigen authentieke manier.  Ik houd ook van de soon to be mamma's. Krachtige en zacht tegelijk.  Maar ook van de mama die al weer los mag laten en die de wijsheid al heeft.

 

Ik houd van de ambitieuze vrouw die haar eigen bedrijf runt like a boss naast haar gezin, maar ook van de vrouw die liever all-in gaat voor haar gezin. De vrouw die de liefde wil vieren voor haar eigen lichaam of de vrouw die een mijlpaal heeft behaald. 

 

Eigenlijk houd ik gewoon van alle fases waar vrouwen doorheen gaan in hun leven. Allemaal even mooi en het waard om vast gelegd te worden. Door middel van fotografie zetten we de tijd letterlijk en figuurlijk even stil. Om vervolgens de empowerment te voelen bij het zien van de beelden en altijd terug te kunnen gaan naar exact dát moment. Jij in je kracht

Wil jij weten hoe dit voelt? Dan zie ik je snel. Let's make your radiate

bottom of page