top of page

- Let's make you radiate

Hey lady! Wat fantastisch dat jij hier bent en dat je op zoek bent naar een manier om jezelf, je business of een mijlpaal in je leven vast te leggen. 

 

Veel vrouwen waar ik mee werk zijn zoek naar krachtige foto's van zichzelf waarop ze echt stralen. Ze zijn op zoek naar een gevoel van empowerment en een manier om letterlijk of figuurlijk zichtbaar te worden.

 

Ik weet dat jij je als vrouw 'on top of the world' wil voelen en precies DAT ga jij ervaren wanneer je voor mijn lens staat en voor het eerst jouw eigen foto's ziet. Ik geloof namelijk dat wanneer jij jezelf zou zien door mijn ogen, je heel anders naar jezelf zou kijken en geen moeite zou hebben om vol zelfvertrouwen te shinen en te ownen wat jij in huis hebt. 

Ik wil dat jij jezelf echt ziet en beseft hoe powerfull en prachtig je bent. Zowel van binnen als van buiten. 

Mét en zonder onzekerheden. Ik wil dat jij jouw inner Queen omarmt en haar gebruikt om anderen 

te inspireren en om jouw eigen droomleven te creëren. Want, zodra jij dat licht pakt, is the sky is the limit. Op privégebied, maar ook zakelijk.

 

Het enige wat ik van jou nodig heb is 'durf'.  De durf om bold te zijn en te doen wat jij wilt, ongeacht wat een ander daar van vind. You do you, just because you feel like it. Durf om letterlijk en figuurlijk zichtbaar te zijn en je plek te claimen. En ja, dat is zeker ook voor jou weggelegd. Empowerment fotografie is inclusief en dus voor iedereen. No matter what. I will make you radiate. De vraag is alleen;  'Durf jij all-in te gaan? '

I know you will. Ik zie je heel snel.

Liefs, 

Kim

DSC09404.jpg

What Clients Are Saying

DSC01925.JPG

"Een kado van mezelf, voor mezelf.”

Sanne Plantinga-Personal Coach

bottom of page