top of page

SERVICES

CELEBRATE YOUR INNER QUEEN, FEEL THE EMPOWERMENT

Waarschijnlijk ben jij op zoek naar een manier om jezelf empowered te voelen en wil jij een bijzondere  fase in je leven vastleggen. Fotografie is een krachtige, maar ook kwetsbare manier om dit te doen.  Het is kwetsbaar omdat je waarschijnlijk uit je comfortzone moet stappen om voor mijn lens te gaan staan. Maar tegelijk is het krachtig omdat je de durf hebt om jezelf te overwinnen en jezelf te vieren.  Het zet de tijd letterlijk en figuurlijk even stil zodat jij altijd terug kunt grijpen naar dat ene moment waar jij je on top of the world voelde. Om je te herinneren aan je eigen kracht en om te zien hoe prachtig je eigenlijk bent.

 

De empowerment van een shoot zit 'm voor veel vrouwen in het ownen van je lijf of en wie jij daadwerkelijk bent. Je volledig vrij kunnen voelen en jezelf zien door de ogen van een ander is een onbetaalbaar cadeau aan jezelf.  Hoe zou het zijn om jezelf te kunnen zien zonder kritische blik en met liefde voor jezelf? Hoe zou het zijn om te gaan staan in jouw bedrijf of voor hetgeen wat jij wilt? 

SheRadiates-Annemariedef.-11.jpg

Entrepreneurs sessions

Ben jij ondernemer en klaar om letterlijk en figuurlijk zichtbaar te zijn binnen jouw bedrijf? Durf jij het anders te doen en wil jij jouw personal brand 'ownen' en all the way gaan? Maar mis jij professionele  foto's van jezelf waarop je zelfvertrouwen uitstraalt?

 

Let's get visible met unieke, authentieke en herkenbare foto's die jouw bedrijf naar een next level tillen en jou een instant expert status geven. Door professionele foto's van jou en jouw personal brand kan jij vol zelfvertrouwen stralen op je website en socials.  Jouw klanten zullen niet kunnen wachten om met jou samen te werken omdat ze een connectie met jou voelen in tekst én in beeld. Wat jij doet is niet uniek. HOE je dit doet is dat wel. Tijdens de entrepreneur sessions brengen we juist dat wat jou uniek maakt in beeld.

Motherhood

Your body is a work of art. Een ode aan het moederschap en the female body. Niets is zo krachtig en kwetsbaar als het moederschap. Dit verdient het om gevierd te worden met prachtige foto's van jezelf, jouw bump en of je kids. Ik weet uit ervaring dat je enorm blij zult zijn met deze foto's. Nu, maar vooral ook later. 

 

Is jouw kind al ouder? Ook dan ben je meer dan welkom. Het moederschap is prachtig in welke fase dan ook. Let's celebrate motherhood.

SheRadiates-Judith-33.jpg
She Radiates Elske de Wal

Portrait sessions

For the bold & fierce die het anders durven te doen. Voor de vrouwen die hun lijf nog meer willen 'ownen'  en los willen komen van hun kritische blikVoor de Queens die het lef hebben om uit hun comfortzone te gaan en willen shinen met alles wat ze zijn. Gewoon omdat het kan en mag.  Just for fun. Voor zichzelf of voor een ander. Wild & Free. Authentiek en op hun eigen manier. Let your inner Queen out.

“Wat begon als een verrassing voor mijn aanstaande man, werd een ode en cadeau aan mezelf."

Portrait session - Petra 

bottom of page