top of page

PORTFOLIO

SheRadiates-Annemariedef.-11.jpg

THE ALL CLUB

Brandingshoot 

Een shoot in het buitenland op een next level locatie voor een next level business. You can have it all. Do it all. Live it all. 

She Radiates for Bloom

BLOOM 

covershoot en visuals boek

In 2022 had ik de eer om beelden te creëren voor het boek BLOOM, van Hilde Eisema. Een lang gekoesterde droom voor haar en voor mij. Een fantastisch project waarbij mijn eerste coverfoto een feit werd en mijn liefde voor esthetiek, creativiteit en fotografie samen kwamen.

SheRadiates-Samantha-054_edited_edited.jpg

Samantha

empowermentshoot

Een empowermentshoot met intentie. Het loslaten van oude patronen en belemmerende overtuigingen. En gaan staan voor jouw authentieke versie. Jezelf echt zien en zijn. Je moet het maar durven.

SheRadiates-LotteLawant_edited.jpg

Lotte

empowermentshoot

Lotte is fotograaf en staat af en toe ook model. Ze besloot een personal branding shoot te boeken om zelf ook zichtbaar te zijn voor haar klanten. Toch even andere koek dan achter de lens of voor een opdrachtgever als model.

'Nu gaat het echt even om mij als persoon. Dat is toch echt totaal anders.' 

SheRadiates-Chantaldef-19_edited.jpg

Chantal

empowermentshoot

Wie heb je te zijn om de volgende stap te kunnen maken binnen je bedrijf? Wat wil je uitstralen? Hoe  voel je je? Wie is jouw next level versie? Let's make her radiate!

Sofie

empowermentshoot

Go big or go home! Voor Sofie mocht ik foto's én video's maken om in te zetten voor haar business. Zo kan ze haar persoonlijkheid nog meer naar voren brengen. Met veel kleur en vrolijkheid spat ze van het scherm af. 

Voor mijn meest recente werk kun je mij volgen op Instagram 

bottom of page